RS 605
Doskonała nadziewarka próżniowa dla dużych producentów w przetwórstwie spożywczym
Nadziewarka próżniowa RS 605 doskonale nadaje się do produkcji wyrobów tradycyjnych, takich jak salami, wędliny i wyroby emulgowane, jak i wyrobów współczesnych, takich jak dania gotowe i wyroby delikatesowe. Nadziewarka próżniowa Risco RS 605 łączy w sobie zaawansowaną technologię modeli nowej generacji Risco z solidną, kompaktową konstrukcją i elastyczną konfiguracją. Rezultatem jest maksymalna wydajność, która w dzisiejszych czasach jest koniecznością dla producentów na dużą skalę. Zaawansowany system sterowania i programowania oparty na ikonach Risco umożliwia szybkie i intuicyjne monitorowanie różnych parametrów nadziewania. Ekskluzywna pompa łopatkowa Risco zapobiega tarciu pomiędzy obracającymi się stalowymi elementami, zapobiegając w ten sposób przedwczesnemu zużyciu. Krótka i delikatna ścieżka przetwarzania produktu gwarantuje wyjątkowe rezultaty w zakresie definicji każdego rodzaju produktu końcowego.
Nadziwarkę próżniową Risco RS 605 można doskonale zsynchronizować z szybkimi automatycznymi przystawkami oraz wszystkimi innymi akcesoriami Risco, zapewniając pełną satysfakcję i maksymalną produktywność dużym producentom.
Główne cechy:
- Wysoka wydajność produkcyjna
- Dokładna kontrola wagi porcji
- Doskonała jakość produktu końcowego
- Doskonała synchronizacja z przystawkami Risco oraz innymi urządzeniami
- Niskie koszty utrzymania
Dane techniczne:
- Produkcja na godzinę: 13.500 kg/h
- Prędkość porcjowania: 700 szt./min
- Ciśnienie nadziewania: maks.40 barów
- Moc: 13 kW
- Pojemność leja: 350 litrów
- Załadunek: dla 200 litrów wózków