RS 605

RS 605

Doskonała nadziewarka próżniowa dla dużych producentów w przetwórstwie spożywczym

Nadziewarka próżniowa RS 605 doskonale nadaje się do produkcji wyrobów tradycyjnych, takich jak salami, wędliny i wyroby emulgowane, jak i wyrobów współczesnych, takich jak dania gotowe i wyroby delikatesowe. Nadziewarka próżniowa Risco RS 605 łączy w sobie zaawansowaną technologię modeli nowej generacji Risco z solidną, kompaktową konstrukcją i elastyczną konfiguracją. Rezultatem jest maksymalna wydajność, która w dzisiejszych czasach jest koniecznością dla producentów na dużą skalę. Zaawansowany system sterowania i programowania oparty na ikonach Risco umożliwia szybkie i intuicyjne monitorowanie różnych parametrów nadziewania. Ekskluzywna pompa łopatkowa Risco zapobiega tarciu pomiędzy obracającymi się stalowymi elementami, zapobiegając w ten sposób przedwczesnemu zużyciu. Krótka i delikatna ścieżka przetwarzania produktu gwarantuje wyjątkowe rezultaty w zakresie definicji każdego rodzaju produktu końcowego. 
Nadziwarkę próżniową Risco RS 605 można doskonale zsynchronizować z szybkimi automatycznymi przystawkami oraz wszystkimi innymi akcesoriami Risco, zapewniając pełną satysfakcję i maksymalną produktywność dużym producentom.

 

Główne cechy:

  • Wysoka wydajność produkcyjna
  • Dokładna kontrola wagi porcji
  • Doskonała jakość produktu końcowego
  • Doskonała synchronizacja z przystawkami Risco oraz innymi urządzeniami
  • Niskie koszty utrzymania 

Dane techniczne:

  • Produkcja na godzinę: 13.500 kg/h
  • Prędkość porcjowania: 700 szt./min
  • Ciśnienie nadziewania: maks.40 barów
  • Moc: 13 kW
  • Pojemność leja: 350 litrów 
  • Załadunek: dla 200 litrów wózków

Brochure RS 600 series