RS 605
Doskonała nadziewarka próżniowa dla dużych producentów w przetwórstwie spożywczym
Nadziewarka próżniowa RS 605 doskonale nadaje się do produkcji wyrobów tradycyjnych, takich jak salami, wędliny i wyroby emulgowane, jak i wyrobów współczesnych, takich jak dania gotowe i wyroby delikatesowe. Nadziewarka próżniowa Risco RS 605 łączy w sobie zaawansowaną technologię modeli nowej generacji Risco z solidną, kompaktową konstrukcją i elastyczną konfiguracją. Rezultatem jest maksymalna wydajność, która w dzisiejszych czasach jest koniecznością dla producentów na dużą skalę. Zaawansowany system sterowania i programowania oparty na ikonach Risco umożliwia szybkie i intuicyjne monitorowanie różnych parametrów nadziewania. Ekskluzywna pompa łopatkowa Risco zapobiega tarciu pomiędzy obracającymi się stalowymi elementami, zapobiegając w ten sposób przedwczesnemu zużyciu. Krótka i delikatna ścieżka przetwarzania produktu gwarantuje wyjątkowe rezultaty w zakresie definicji każdego rodzaju produktu końcowego. 
Nadziwarkę próżniową Risco RS 605 można doskonale zsynchronizować z szybkimi automatycznymi przystawkami oraz wszystkimi innymi akcesoriami Risco, zapewniając pełną satysfakcję i maksymalną produktywność dużym producentom.
Główne cechy:
- Wysoka wydajność produkcyjna
 - Dokładna kontrola wagi porcji
 - Doskonała jakość produktu końcowego
 - Doskonała synchronizacja z przystawkami Risco oraz innymi urządzeniami
 - Niskie koszty utrzymania
 
Dane techniczne:
- Produkcja na godzinę: 13.500 kg/h
 - Prędkość porcjowania: 700 szt./min
 - Ciśnienie nadziewania: maks.40 barów
 - Moc: 13 kW
 - Pojemność leja: 350 litrów
 - Załadunek: dla 200 litrów wózków
 
