RS 274 + RS 279
System Risco do szybkiej produkcji kiełbas wraz z system odwieszania gotowego produktu
System Risco Frontal Linker zapewnia szybki i dokładny sposób produkcji kiełbas, hot dogów, frankfurterek, chorizo i innych rodzajów produktów. Nadziewarki próżniowe Risco z serii Advanced delikatnie i dokładnie porcjują produkt na systemie taśmowym, który wyrównuje przepływ produktu i osłonki i przekazuje je do odwieszarki Risco RS 279 w precyzyjny i kontrolowany sposób. Szybkość, z jaką przebiega ten proces, zapewnia osiągnięcie dużej wydajności produkcyjnej, co ułatwia zawieszanie porcjowanego produktu.
Główne cechy:
- Niezawodny proces z precyzyjnym zawieszeniem produktu
- Jednolitość masy i długości porcji
- Niższe koszty ze względu na mniejszą potrzebę ręcznej interwencji
Dane techniczne:
- Długość produktu: max 1000 mm
- Prędkość porcjowania: 700 PPM
- Średnica osłonki: 18-42 mm