TVM 140 N
System formowania Risco z pojedynczą głowicą
Formierka Riscoo pasztecików pozwala na produkcję dowolnego rodzaju hamburgerów o kształcie okrągłym, owalnym lub o specjalnych wzorach, pod specjalne życzenia klienta. Formierka jest bezpośrednio podłączona z nadziewarką próżniową Risco, wytwarza paszteciki o maksymalnej średnicy 115 mm i maksymalnej grubości 30 mm. Forma składa się z wymiennej płyty formującej, a pneumatycznie uruchamiane urządzenie zwalniające produkuje porcje na przenośnik transportowy. Forma do pasztetów Risco jest zamontowana na kółkach i można ją doskonale zintegrować z istniejącymi systemami produkcyjnymi.
Główne cechy
- Doskonałe formowanie produktu
- Niezawodność produkcji
- Oszczędność czasu produkcji
- Idealny do rozpoczęcia produkcji burgerów
- Opcjonalny system automatycznego przekładania papieru