Firma Mainca jest Hiszpańskim producentem maszyn dla przetwórstwa mięsnego z 35 letnim doświadczeniem. Swoją ofertę kieruje dla małych i średnich zakładów przetwórczych. Urządzenia firmy Mainca wykonane są w całości ze stali chromo-niklowej, cechują się prostą obsługą oraz bezawaryjną pracą. Gabaryty maszyn dostosowane są zarówno do małych zakładów jak i sklepów mięsnych oraz gastronomii. Mogą być wykorzystywane jako maszyny do przeprowadzania prób technologicznych oraz do produkcji wyrobów w krótkich seriach.

Produkty

  • Kutry misowe - Pojemność od 14 do 40 litrów.
  • Nadziewarki tłokowe - Pojemność od 12 do 55 litrów
  • Mieszałki łopatkowe - Pojemność od 20 do 90 litrów.
  • Wilki - Średnica gardzieli od 70 do 114 mm.
  • Płyty taśmowe - Do mięsa świeżego, mrożonego oraz z kością.
  • Urządzenie do formowania hamburgerów oraz kulek mięsnych.

Strona producenta