Środki przedłużające trwałość

Firma CAMPUS specjalizuje się w produkcji singli, tj. błonników oraz białek, preparatów funkcjonalnych, a także wyselekcjonowanych aromatów dla producentów wyrobów mięsnych, rybnych, piekarniczych, mleczarskich oraz gastronomii. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom konsumentów, Firma Campus posiada również w swojej ofercie dodatki umożliwiające wyprodukowanie w pełni wegańskich lub wegetariańskich zamienników produktów mięsnych oraz mlecznych. Wszystkie dodatki produkowane przez Firmę CAMPUS nie zawierają alergenów, co umożliwia producentom zachowanie restrykcyjnych norm.  Szeroka wiedza technologiczna, wiele lat doświadczenia, a także zrozumienie potrzeb klienta, zarówno na poziomie regionalnym, a także międzynarodowym, owocuje uniwersalnością w doborze ofert, co przekłada się na najwyższą jakość produktów. Najważniejsze parametry takie jak smak, konsystencja, barwa czy trwałość, są możliwe do osiągnięcia, dzięki zróżnicowanej gamie dodatków funkcjonalnych oraz smakowych. Chętnie dzielimy się swoją wiedzą oraz umiejętnościami, tworzymy najlepsze receptury dla produktów najwyższej jakości, aby zapewnić profesjonalną oraz kompletną pomoc.

Produkty

W naszej ofercie mogą Państwo znaleźć:

  • Produkty wegańskie oraz wegetariańskie Viva Veg
  • Błonniki roślinne, zapewniające termostabilność produktów w wysokich temperaturach oraz wysoką zdolność absorbcji wody
  • Środki przedłużające trwałość
  • Preparaty funkcjonalne, przeznaczone do nastrzyku mięsa białego, czerwonego praz ryb
  • Wyselekcjonowane aromaty dla produktów parzonych, pieczonych oraz fermentowanych

Strona producenta